BUONGIORNO ROOMASTA!
Olen LEENA KNUUTTILA, Rooman virallinen paikallisopas, ja minulta voit tilata yksityisoppaan palveluja lomallesi Roomaan tai muuallekkin Italiaan. Voimme tutkia yhdessä Rooman barokkia, antiikin ja keisarten Roomaa sekä heidän lennokasta historiaansa, upeita museoita ja Michelangelon mahtavaa ja maailmankuulua Sikstuksen kappelia. Rooman aukiot ja suihkulähteet ovat oma nautinnollinen lukunsa, ja Pantheon ikuistuu jokaiseen sydämeen.

Suunnittelemme kaiken yhdessä Sinun lomaasi, toivomuksiasi ja aikatauluasi ajatellen.

Roomalaiset itse sanovat että "Roomalle ei riitä yksi elämä", niin paljon on nähtävää ja koettavaa.

Opaan kanssa Roomaan tutustuminen on selvempää ja nautinnollista, vältämme jonoja ja aikataulutus onnistuu.  30-vuoden Italiakokemuksella ja taidehistorian opintojen saattamana lupaan kertoa elävästi ja asiantuntemuksen innoittamana.

Yksityisopas on usein jopa edullisempi ratkaisu kuin ryhmämatkat, teemme juuri sinulle sopivan budjetin!

Voimme myös hyödyntää kuukauden ensimmäistä ja viimeistä sunnuntaita jos se sattuu lomasi kohdalle; ilmaisia museoita luvassa! Rooman klassisimmat retket ovat ANTIIKIN ROOMA ja COLOSSEUM, sekä VATIKAANIMUSEO, SIKSTUKSEN KAPPELI JA PIETARINKIRKKO

Rooma voidaan myös "jakaa" ihaniin kävelykierroksiin, esimerkiksi barokin mestarin Berninin jalanjäljillä, tai tutkien Caravaggion salaperäistä ja väkivaltaista elämää Rooman kujilla hänen mahtavien kirkkomaalaustensa kautta. Kurtisaanit muuttuvat madonnoiksi Caravaggion pensselin alla ja heidän tarinansa ovat huikeaa kuultavaa ja itse työt taidehistorian helmiä.

Teen myös kiertomatkoja, esimerkiksi Toscanan kiertoja, ja avullani voit suunnitella yksityisiä kiertomatkoja pienille ryhmille.

 

Pyrin aina tekemään lomastasi ainutlaatuisen! Palautetta otan vastaan ilolla ja voit sitä nähdä oheisesta linkistä tai  facebook sivuiltani!!

Ota siis yhteyttä ja voimme räätälöidä juuri Sinulle sopivan matkan!

Oppaan perus-taksat ovat noin 150 euroa puolipäiväretki ja 200-250 kokopäiväretki. Hinta voi vaihdella hieman sesongin ja ryhmäkoon mukaan. OTA YHTEYTTÄ!!!

 leenakn@icloud.com, tel +393298598828